! Θέση για Embed

Thursday, September 20, 2012

Υπηρεσία επιστροφής Ηρώων και Skins

Εδώ και καιρό η Riot Games, είχε δώσει την δυνατότητα σε όσους ήθελαν να στείλουν ένα ticket και να ζητήσουν πίσω τα RP ή IP που είχαν ξοδέψει για κάποιον χαρακτήρα ή Skin, με συνέπεια βέβαια να χάνουν την αγορά τους.

Όμως με τον καιρό ο κόσμος που ζήταγε την επιστροφή των RP/IP μεγάλωνε με αποτέλεσμα να είναι πολύ χρονοβόρου οι Rioters να απαντούν σε αυτά τα μηνύματα. Έτσι, η Riot δημιούργησε μια υπηρεσία όπου μέσα από το Store της στο παιχνίδι μπορείτε να επιστρέψετε τους χαρακτήρες και τα Skins, που κατά λάθος αγοράσατε ή δεν τα θέλετε.

Η υπηρεσία αυτή είναι ήδη διαθέσιμη μέσα από τον Client σας, όμως όπως είναι φυσικό, υπάρχουν μερικοί περιορισμοί στο πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία της επιστροφής:

-Κάθε λογαριασμός δικαιούται μόνο τρεις επιστροφές
-Μπορείτε να επιστρέψετε μόνο Αμφιέσεις και Ήρωες, όχι runes, boosts και bundels
-Επιστροφή γίνεται μόνο σε αγορές που έχετε κάνει τις τελευταίες 90 ημέρες.
-Εάν κατέχετε έναν Ήρωα και μερικές από τις αμφιέσεις του, πρέπει να επιστρέψετε τις αμφιέσεις  προκειμένου να έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τον Ήρωα.

Το θετικό για όσους έχουν ήδη επιστρέψει Ήρωες ή Skins μέσω Ticket, είναι ότι θα έχουν ακόμα 3 επιστροφές μέσω αυτής της υπηρεσίας.

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like την σελίδα μας στο Facebook ή Subscribe στο Newsletter μας , για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα του League of Legends

0 comments: